prikaz prve stranice dokumenta Analiza heterogenosti organizacijskih jedinica i radnih mjesta u prehrambenoj industriji
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Analiza heterogenosti organizacijskih jedinica i radnih mjesta u prehrambenoj industriji

Blajda, Filip
University of Zagreb
Faculty of Economics and Business

Cite this document

Blajda, F. (2021). Analiza heterogenosti organizacijskih jedinica i radnih mjesta u prehrambenoj industriji (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Economics and Business. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:937981

Blajda, Filip. "Analiza heterogenosti organizacijskih jedinica i radnih mjesta u prehrambenoj industriji." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Economics and Business, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:937981

Blajda, Filip. "Analiza heterogenosti organizacijskih jedinica i radnih mjesta u prehrambenoj industriji." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Economics and Business, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:937981

Blajda, F. (2021). 'Analiza heterogenosti organizacijskih jedinica i radnih mjesta u prehrambenoj industriji', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Economics and Business, accessed 29 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:937981

Blajda F. Analiza heterogenosti organizacijskih jedinica i radnih mjesta u prehrambenoj industriji [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Economics and Business; 2021 [cited 2024 March 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:937981

F. Blajda, "Analiza heterogenosti organizacijskih jedinica i radnih mjesta u prehrambenoj industriji", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Economics and Business, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:937981

Please login to the repository to save this object to your list.