master's thesis
SPECIFIČNOSTI PROCJENE VRIJEDNOSTI HOTELIJERSKIH PODUZEĆA METODOM DISKONTIRANIH NOVČANIH TOKOVA – PRIMJER VREDNOVANJA PODUZEĆA MAISTRA D.D.

Radić, Filip
University of Zagreb
Faculty of Economics and Business
Department of Managerial Economics

Cite this document

Radić, F. (2022). SPECIFIČNOSTI PROCJENE VRIJEDNOSTI HOTELIJERSKIH PODUZEĆA METODOM DISKONTIRANIH NOVČANIH TOKOVA – PRIMJER VREDNOVANJA PODUZEĆA MAISTRA D.D. (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Economics and Business. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:335754

Radić, Filip. "SPECIFIČNOSTI PROCJENE VRIJEDNOSTI HOTELIJERSKIH PODUZEĆA METODOM DISKONTIRANIH NOVČANIH TOKOVA – PRIMJER VREDNOVANJA PODUZEĆA MAISTRA D.D.." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Economics and Business, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:335754

Radić, Filip. "SPECIFIČNOSTI PROCJENE VRIJEDNOSTI HOTELIJERSKIH PODUZEĆA METODOM DISKONTIRANIH NOVČANIH TOKOVA – PRIMJER VREDNOVANJA PODUZEĆA MAISTRA D.D.." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Economics and Business, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:335754

Radić, F. (2022). 'SPECIFIČNOSTI PROCJENE VRIJEDNOSTI HOTELIJERSKIH PODUZEĆA METODOM DISKONTIRANIH NOVČANIH TOKOVA – PRIMJER VREDNOVANJA PODUZEĆA MAISTRA D.D.', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Economics and Business, accessed 05 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:335754

Radić F. SPECIFIČNOSTI PROCJENE VRIJEDNOSTI HOTELIJERSKIH PODUZEĆA METODOM DISKONTIRANIH NOVČANIH TOKOVA – PRIMJER VREDNOVANJA PODUZEĆA MAISTRA D.D. [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Economics and Business; 2022 [cited 2024 April 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:335754

F. Radić, "SPECIFIČNOSTI PROCJENE VRIJEDNOSTI HOTELIJERSKIH PODUZEĆA METODOM DISKONTIRANIH NOVČANIH TOKOVA – PRIMJER VREDNOVANJA PODUZEĆA MAISTRA D.D.", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Economics and Business, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:335754

Please login to the repository to save this object to your list.