prikaz prve stranice dokumenta Zastupljenost lokalne hrane u HORECA sektoru
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Zastupljenost lokalne hrane u HORECA sektoru

Ganić, Sonja
Sveučilište u Zagrebu
Ekonomski fakultet
Katedra za trgovinu i međunarodno poslovanje

Citirajte ovaj rad

Ganić, S. (2019). Zastupljenost lokalne hrane u HORECA sektoru (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:562373

Ganić, Sonja. "Zastupljenost lokalne hrane u HORECA sektoru." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:562373

Ganić, Sonja. "Zastupljenost lokalne hrane u HORECA sektoru." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:562373

Ganić, S. (2019). 'Zastupljenost lokalne hrane u HORECA sektoru', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, citirano: 16.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:562373

Ganić S. Zastupljenost lokalne hrane u HORECA sektoru [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet; 2019 [pristupljeno 16.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:562373

S. Ganić, "Zastupljenost lokalne hrane u HORECA sektoru", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:562373

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.