diplomski rad
Oblikovanje strukture kapitala poduzeća iz djelatnosti pružanja smještaja te pripreme i usluživanja hrane prije i tijekom pandemije COVID-19

Morin, Martin
Sveučilište u Zagrebu
Ekonomski fakultet
Katedra za ekonomiku poduzeća

Citirajte ovaj rad

Morin, M. (2021). Oblikovanje strukture kapitala poduzeća iz djelatnosti pružanja smještaja te pripreme i usluživanja hrane prije i tijekom pandemije COVID-19 (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:470679

Morin, Martin. "Oblikovanje strukture kapitala poduzeća iz djelatnosti pružanja smještaja te pripreme i usluživanja hrane prije i tijekom pandemije COVID-19." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:470679

Morin, Martin. "Oblikovanje strukture kapitala poduzeća iz djelatnosti pružanja smještaja te pripreme i usluživanja hrane prije i tijekom pandemije COVID-19." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:470679

Morin, M. (2021). 'Oblikovanje strukture kapitala poduzeća iz djelatnosti pružanja smještaja te pripreme i usluživanja hrane prije i tijekom pandemije COVID-19', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, citirano: 13.10.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:470679

Morin M. Oblikovanje strukture kapitala poduzeća iz djelatnosti pružanja smještaja te pripreme i usluživanja hrane prije i tijekom pandemije COVID-19 [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet; 2021 [pristupljeno 13.10.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:470679

M. Morin, "Oblikovanje strukture kapitala poduzeća iz djelatnosti pružanja smještaja te pripreme i usluživanja hrane prije i tijekom pandemije COVID-19", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:470679

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.