Sveučilište u Zagrebu Ekonomski fakultet Katedra za ekonomiku poduzeća
Citirajte ovaj rad
Morin, M. (2021). Oblikovanje strukture kapitala poduzeća iz djelatnosti pružanja smještaja te pripreme i usluživanja hrane prije i tijekom pandemije COVID-19 (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:470679
Morin, Martin. "Oblikovanje strukture kapitala poduzeća iz djelatnosti pružanja smještaja te pripreme i usluživanja hrane prije i tijekom pandemije COVID-19." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:470679
Morin, Martin. "Oblikovanje strukture kapitala poduzeća iz djelatnosti pružanja smještaja te pripreme i usluživanja hrane prije i tijekom pandemije COVID-19." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:470679
Morin, M. (2021). 'Oblikovanje strukture kapitala poduzeća iz djelatnosti pružanja smještaja te pripreme i usluživanja hrane prije i tijekom pandemije COVID-19', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, citirano: 06.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:470679
Morin M. Oblikovanje strukture kapitala poduzeća iz djelatnosti pružanja smještaja te pripreme i usluživanja hrane prije i tijekom pandemije COVID-19 [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet; 2021 [pristupljeno 06.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:470679
M. Morin, "Oblikovanje strukture kapitala poduzeća iz djelatnosti pružanja smještaja te pripreme i usluživanja hrane prije i tijekom pandemije COVID-19", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:470679