prikaz prve stranice dokumenta Važnost društvenih mreža za tržišnu prepoznatljivost i poboljšanje prodaje franšiznih poduzeća brze hrane
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Važnost društvenih mreža za tržišnu prepoznatljivost i poboljšanje prodaje franšiznih poduzeća brze hrane

Salajster, Lana
University of Zagreb
Faculty of Economics and Business
Department of Trade and International Business

Cite this document

Salajster, L. (2024). Važnost društvenih mreža za tržišnu prepoznatljivost i poboljšanje prodaje franšiznih poduzeća brze hrane (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Economics and Business. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:582055

Salajster, Lana. "Važnost društvenih mreža za tržišnu prepoznatljivost i poboljšanje prodaje franšiznih poduzeća brze hrane." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Economics and Business, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:582055

Salajster, Lana. "Važnost društvenih mreža za tržišnu prepoznatljivost i poboljšanje prodaje franšiznih poduzeća brze hrane." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Economics and Business, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:582055

Salajster, L. (2024). 'Važnost društvenih mreža za tržišnu prepoznatljivost i poboljšanje prodaje franšiznih poduzeća brze hrane', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Economics and Business, accessed 30 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:582055

Salajster L. Važnost društvenih mreža za tržišnu prepoznatljivost i poboljšanje prodaje franšiznih poduzeća brze hrane [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Economics and Business; 2024 [cited 2024 October 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:582055

L. Salajster, "Važnost društvenih mreža za tržišnu prepoznatljivost i poboljšanje prodaje franšiznih poduzeća brze hrane", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Economics and Business, Zagreb, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:582055

Please login to the repository to save this object to your list.