University of Zagreb Faculty of Economics and Business
Cite this document
Blajda, F. (2021). Analiza heterogenosti organizacijskih jedinica i radnih mjesta u prehrambenoj industriji (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Economics and Business. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:937981
Blajda, Filip. "Analiza heterogenosti organizacijskih jedinica i radnih mjesta u prehrambenoj industriji." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Economics and Business, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:937981
Blajda, Filip. "Analiza heterogenosti organizacijskih jedinica i radnih mjesta u prehrambenoj industriji." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Economics and Business, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:937981
Blajda, F. (2021). 'Analiza heterogenosti organizacijskih jedinica i radnih mjesta u prehrambenoj industriji', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Economics and Business, accessed 03 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:937981
Blajda F. Analiza heterogenosti organizacijskih jedinica i radnih mjesta u prehrambenoj industriji [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Economics and Business; 2021 [cited 2024 November 03] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:937981
F. Blajda, "Analiza heterogenosti organizacijskih jedinica i radnih mjesta u prehrambenoj industriji", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Economics and Business, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:937981