Blajda, F. (2021). Analiza heterogenosti organizacijskih jedinica i radnih mjesta u prehrambenoj industriji (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:937981
Blajda, Filip. "Analiza heterogenosti organizacijskih jedinica i radnih mjesta u prehrambenoj industriji." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:937981
Blajda, Filip. "Analiza heterogenosti organizacijskih jedinica i radnih mjesta u prehrambenoj industriji." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:937981
Blajda, F. (2021). 'Analiza heterogenosti organizacijskih jedinica i radnih mjesta u prehrambenoj industriji', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, citirano: 27.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:937981
Blajda F. Analiza heterogenosti organizacijskih jedinica i radnih mjesta u prehrambenoj industriji [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet; 2021 [pristupljeno 27.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:937981
F. Blajda, "Analiza heterogenosti organizacijskih jedinica i radnih mjesta u prehrambenoj industriji", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:937981