University of Zagreb Faculty of Economics and Business Department of Organization and Management
Cite this document
Zebić, K. (2022). Strategije konsolidacije i obnavljanja poduzeća u industriji pripremanja i posluživanja pića u uvjetima COVID-19 pandemije (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Economics and Business. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:043794
Zebić, Karla. "Strategije konsolidacije i obnavljanja poduzeća u industriji pripremanja i posluživanja pića u uvjetima COVID-19 pandemije." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Economics and Business, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:043794
Zebić, Karla. "Strategije konsolidacije i obnavljanja poduzeća u industriji pripremanja i posluživanja pića u uvjetima COVID-19 pandemije." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Economics and Business, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:043794
Zebić, K. (2022). 'Strategije konsolidacije i obnavljanja poduzeća u industriji pripremanja i posluživanja pića u uvjetima COVID-19 pandemije', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Economics and Business, accessed 07 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:043794
Zebić K. Strategije konsolidacije i obnavljanja poduzeća u industriji pripremanja i posluživanja pića u uvjetima COVID-19 pandemije [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Economics and Business; 2022 [cited 2024 December 07] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:043794
K. Zebić, "Strategije konsolidacije i obnavljanja poduzeća u industriji pripremanja i posluživanja pića u uvjetima COVID-19 pandemije", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Economics and Business, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:043794