prikaz prve stranice dokumenta Strategije konsolidacije i obnavljanja poduzeća u industriji pripremanja i posluživanja pića u uvjetima COVID-19 pandemije
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Strategije konsolidacije i obnavljanja poduzeća u industriji pripremanja i posluživanja pića u uvjetima COVID-19 pandemije

Zebić, Karla
Sveučilište u Zagrebu
Ekonomski fakultet
Katedra za organizaciju i management

Citirajte ovaj rad

Zebić, K. (2022). Strategije konsolidacije i obnavljanja poduzeća u industriji pripremanja i posluživanja pića u uvjetima COVID-19 pandemije (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:043794

Zebić, Karla. "Strategije konsolidacije i obnavljanja poduzeća u industriji pripremanja i posluživanja pića u uvjetima COVID-19 pandemije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:043794

Zebić, Karla. "Strategije konsolidacije i obnavljanja poduzeća u industriji pripremanja i posluživanja pića u uvjetima COVID-19 pandemije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:043794

Zebić, K. (2022). 'Strategije konsolidacije i obnavljanja poduzeća u industriji pripremanja i posluživanja pića u uvjetima COVID-19 pandemije', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, citirano: 16.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:043794

Zebić K. Strategije konsolidacije i obnavljanja poduzeća u industriji pripremanja i posluživanja pića u uvjetima COVID-19 pandemije [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet; 2022 [pristupljeno 16.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:043794

K. Zebić, "Strategije konsolidacije i obnavljanja poduzeća u industriji pripremanja i posluživanja pića u uvjetima COVID-19 pandemije", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:043794

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.