Sveučilište u Zagrebu Ekonomski fakultet Katedra za trgovinu i međunarodno poslovanje
Citirajte ovaj rad
Šerbeđija, M. (2019). Razlozi nastajanja otpada hrane u maloprodajnom opskrbnom lancu prehrambenih proizvoda (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:413775
Šerbeđija, Marina. "Razlozi nastajanja otpada hrane u maloprodajnom opskrbnom lancu prehrambenih proizvoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:413775
Šerbeđija, Marina. "Razlozi nastajanja otpada hrane u maloprodajnom opskrbnom lancu prehrambenih proizvoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:413775
Šerbeđija, M. (2019). 'Razlozi nastajanja otpada hrane u maloprodajnom opskrbnom lancu prehrambenih proizvoda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, citirano: 01.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:413775
Šerbeđija M. Razlozi nastajanja otpada hrane u maloprodajnom opskrbnom lancu prehrambenih proizvoda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet; 2019 [pristupljeno 01.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:413775
M. Šerbeđija, "Razlozi nastajanja otpada hrane u maloprodajnom opskrbnom lancu prehrambenih proizvoda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:413775