prikaz prve stranice dokumenta Razlozi nastajanja otpada hrane u maloprodajnom opskrbnom lancu prehrambenih proizvoda
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Razlozi nastajanja otpada hrane u maloprodajnom opskrbnom lancu prehrambenih proizvoda

Šerbeđija, Marina
Sveučilište u Zagrebu
Ekonomski fakultet
Katedra za trgovinu i međunarodno poslovanje

Citirajte ovaj rad

Šerbeđija, M. (2019). Razlozi nastajanja otpada hrane u maloprodajnom opskrbnom lancu prehrambenih proizvoda (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:413775

Šerbeđija, Marina. "Razlozi nastajanja otpada hrane u maloprodajnom opskrbnom lancu prehrambenih proizvoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:413775

Šerbeđija, Marina. "Razlozi nastajanja otpada hrane u maloprodajnom opskrbnom lancu prehrambenih proizvoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:413775

Šerbeđija, M. (2019). 'Razlozi nastajanja otpada hrane u maloprodajnom opskrbnom lancu prehrambenih proizvoda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, citirano: 25.09.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:413775

Šerbeđija M. Razlozi nastajanja otpada hrane u maloprodajnom opskrbnom lancu prehrambenih proizvoda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet; 2019 [pristupljeno 25.09.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:413775

M. Šerbeđija, "Razlozi nastajanja otpada hrane u maloprodajnom opskrbnom lancu prehrambenih proizvoda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:413775

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.