Sveučilište u Zagrebu Ekonomski fakultet Katedra za ekonomiku poduzeća
Citirajte ovaj rad
Lukić, I. (2019). Analiza održivosti industrije ekološke hrane u Republici Hrvatskoj (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:527993
Lukić, Isabela. "Analiza održivosti industrije ekološke hrane u Republici Hrvatskoj." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:527993
Lukić, Isabela. "Analiza održivosti industrije ekološke hrane u Republici Hrvatskoj." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:527993
Lukić, I. (2019). 'Analiza održivosti industrije ekološke hrane u Republici Hrvatskoj', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, citirano: 30.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:527993
Lukić I. Analiza održivosti industrije ekološke hrane u Republici Hrvatskoj [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet; 2019 [pristupljeno 30.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:527993
I. Lukić, "Analiza održivosti industrije ekološke hrane u Republici Hrvatskoj", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:527993