diplomski rad
Analiza održivosti industrije ekološke hrane u Republici Hrvatskoj

Lukić, Isabela
Sveučilište u Zagrebu
Ekonomski fakultet
Katedra za ekonomiku poduzeća

Citirajte ovaj rad

Lukić, I. (2019). Analiza održivosti industrije ekološke hrane u Republici Hrvatskoj (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:527993

Lukić, Isabela. "Analiza održivosti industrije ekološke hrane u Republici Hrvatskoj." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:527993

Lukić, Isabela. "Analiza održivosti industrije ekološke hrane u Republici Hrvatskoj." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:527993

Lukić, I. (2019). 'Analiza održivosti industrije ekološke hrane u Republici Hrvatskoj', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, citirano: 18.09.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:527993

Lukić I. Analiza održivosti industrije ekološke hrane u Republici Hrvatskoj [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet; 2019 [pristupljeno 18.09.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:527993

I. Lukić, "Analiza održivosti industrije ekološke hrane u Republici Hrvatskoj", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:527993

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.