specijalistički diplomski stručni
Ekološki značaj i smanjenje utjecaja negativnih čimbenika na okoliš uvođenjem mobilne aplikacije za rezervaciju mjesta i plaćanja u restoranima

Grbavac, Marko
Sveučilište u Zagrebu
Ekonomski fakultet
Katedra za informatiku

Citirajte ovaj rad

Grbavac, M. (2020). Ekološki značaj i smanjenje utjecaja negativnih čimbenika na okoliš uvođenjem mobilne aplikacije za rezervaciju mjesta i plaćanja u restoranima (Specijalistički diplomski stručni). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:853712

Grbavac, Marko. "Ekološki značaj i smanjenje utjecaja negativnih čimbenika na okoliš uvođenjem mobilne aplikacije za rezervaciju mjesta i plaćanja u restoranima." Specijalistički diplomski stručni, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:853712

Grbavac, Marko. "Ekološki značaj i smanjenje utjecaja negativnih čimbenika na okoliš uvođenjem mobilne aplikacije za rezervaciju mjesta i plaćanja u restoranima." Specijalistički diplomski stručni, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:853712

Grbavac, M. (2020). 'Ekološki značaj i smanjenje utjecaja negativnih čimbenika na okoliš uvođenjem mobilne aplikacije za rezervaciju mjesta i plaćanja u restoranima', Specijalistički diplomski stručni, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, citirano: 17.07.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:853712

Grbavac M. Ekološki značaj i smanjenje utjecaja negativnih čimbenika na okoliš uvođenjem mobilne aplikacije za rezervaciju mjesta i plaćanja u restoranima [Specijalistički diplomski stručni]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet; 2020 [pristupljeno 17.07.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:853712

M. Grbavac, "Ekološki značaj i smanjenje utjecaja negativnih čimbenika na okoliš uvođenjem mobilne aplikacije za rezervaciju mjesta i plaćanja u restoranima", Specijalistički diplomski stručni, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:853712

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.