Vlahović, V. (2022). Utjecaj pandemije COVID-19 na ugostiteljstvo Republike Hrvatske (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:499212
Vlahović, Valentina. "Utjecaj pandemije COVID-19 na ugostiteljstvo Republike Hrvatske." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:499212
Vlahović, Valentina. "Utjecaj pandemije COVID-19 na ugostiteljstvo Republike Hrvatske." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:499212
Vlahović, V. (2022). 'Utjecaj pandemije COVID-19 na ugostiteljstvo Republike Hrvatske', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, citirano: 16.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:499212
Vlahović V. Utjecaj pandemije COVID-19 na ugostiteljstvo Republike Hrvatske [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet; 2022 [pristupljeno 16.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:499212
V. Vlahović, "Utjecaj pandemije COVID-19 na ugostiteljstvo Republike Hrvatske", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:499212