diplomski rad
Mogućnosti produljenja turističke sezone u regiji Ravnih Kotara unaprjeđenjem autohtone eno-gastronomske ponude

Burnać, Ana Marija
Sveučilište u Zagrebu
Ekonomski fakultet
Katedra za turizam

Citirajte ovaj rad

Burnać, A. M. (2023). Mogućnosti produljenja turističke sezone u regiji Ravnih Kotara unaprjeđenjem autohtone eno-gastronomske ponude (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:362198

Burnać, Ana Marija. "Mogućnosti produljenja turističke sezone u regiji Ravnih Kotara unaprjeđenjem autohtone eno-gastronomske ponude." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:362198

Burnać, Ana Marija. "Mogućnosti produljenja turističke sezone u regiji Ravnih Kotara unaprjeđenjem autohtone eno-gastronomske ponude." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:362198

Burnać, A. M. (2023). 'Mogućnosti produljenja turističke sezone u regiji Ravnih Kotara unaprjeđenjem autohtone eno-gastronomske ponude', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, citirano: 26.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:362198

Burnać AM. Mogućnosti produljenja turističke sezone u regiji Ravnih Kotara unaprjeđenjem autohtone eno-gastronomske ponude [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet; 2023 [pristupljeno 26.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:362198

A. M. Burnać, "Mogućnosti produljenja turističke sezone u regiji Ravnih Kotara unaprjeđenjem autohtone eno-gastronomske ponude", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:362198

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.