prikaz prve stranice dokumenta Upravljanje kvalitetom i sigurnošću hrane u lancu opskrbe restorana
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Upravljanje kvalitetom i sigurnošću hrane u lancu opskrbe restorana

Prgomet, Kristina
Sveučilište u Zagrebu
Ekonomski fakultet

Citirajte ovaj rad

Prgomet, K. (2023). Upravljanje kvalitetom i sigurnošću hrane u lancu opskrbe restorana (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:029875

Prgomet, Kristina. "Upravljanje kvalitetom i sigurnošću hrane u lancu opskrbe restorana." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:029875

Prgomet, Kristina. "Upravljanje kvalitetom i sigurnošću hrane u lancu opskrbe restorana." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:029875

Prgomet, K. (2023). 'Upravljanje kvalitetom i sigurnošću hrane u lancu opskrbe restorana', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, citirano: 21.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:029875

Prgomet K. Upravljanje kvalitetom i sigurnošću hrane u lancu opskrbe restorana [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet; 2023 [pristupljeno 21.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:029875

K. Prgomet, "Upravljanje kvalitetom i sigurnošću hrane u lancu opskrbe restorana", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:029875

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.