Sveučilište u Zagrebu Ekonomski fakultet Katedra za organizaciju i management
Citirajte ovaj rad
Zatezalo, D. (2023). Važnost društvenih aspekata ESG-a prilikom provedbe projekata u prehrambenoj industriji (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:068559
Zatezalo, Doris. "Važnost društvenih aspekata ESG-a prilikom provedbe projekata u prehrambenoj industriji." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:068559
Zatezalo, Doris. "Važnost društvenih aspekata ESG-a prilikom provedbe projekata u prehrambenoj industriji." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:068559
Zatezalo, D. (2023). 'Važnost društvenih aspekata ESG-a prilikom provedbe projekata u prehrambenoj industriji', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:068559
Zatezalo D. Važnost društvenih aspekata ESG-a prilikom provedbe projekata u prehrambenoj industriji [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet; 2023 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:068559
D. Zatezalo, "Važnost društvenih aspekata ESG-a prilikom provedbe projekata u prehrambenoj industriji", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:068559