prikaz prve stranice dokumenta Ocjena sigurnosti i uspješnosti poslovanja poduzeća mljekarske industrije u Republici Hrvatskoj s aspekta vlasništva
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Ocjena sigurnosti i uspješnosti poslovanja poduzeća mljekarske industrije u Republici Hrvatskoj s aspekta vlasništva

Štrkalj, Kristina
Sveučilište u Zagrebu
Ekonomski fakultet
Katedra za računovodstvo

Citirajte ovaj rad

Štrkalj, K. (2024). Ocjena sigurnosti i uspješnosti poslovanja poduzeća mljekarske industrije u Republici Hrvatskoj s aspekta vlasništva (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:728793

Štrkalj, Kristina. "Ocjena sigurnosti i uspješnosti poslovanja poduzeća mljekarske industrije u Republici Hrvatskoj s aspekta vlasništva." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:728793

Štrkalj, Kristina. "Ocjena sigurnosti i uspješnosti poslovanja poduzeća mljekarske industrije u Republici Hrvatskoj s aspekta vlasništva." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:728793

Štrkalj, K. (2024). 'Ocjena sigurnosti i uspješnosti poslovanja poduzeća mljekarske industrije u Republici Hrvatskoj s aspekta vlasništva', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:728793

Štrkalj K. Ocjena sigurnosti i uspješnosti poslovanja poduzeća mljekarske industrije u Republici Hrvatskoj s aspekta vlasništva [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet; 2024 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:728793

K. Štrkalj, "Ocjena sigurnosti i uspješnosti poslovanja poduzeća mljekarske industrije u Republici Hrvatskoj s aspekta vlasništva", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:728793

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.