Sveučilište u Zagrebu Ekonomski fakultet Katedra za računovodstvo
Citirajte ovaj rad
Zebić, L. (2024). Usporedba ABC i tradicionalne metode obračuna troškova u proizvodnji čokolade (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:668169
Zebić, Lorena. "Usporedba ABC i tradicionalne metode obračuna troškova u proizvodnji čokolade." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:668169
Zebić, Lorena. "Usporedba ABC i tradicionalne metode obračuna troškova u proizvodnji čokolade." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:668169
Zebić, L. (2024). 'Usporedba ABC i tradicionalne metode obračuna troškova u proizvodnji čokolade', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, citirano: 21.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:668169
Zebić L. Usporedba ABC i tradicionalne metode obračuna troškova u proizvodnji čokolade [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet; 2024 [pristupljeno 21.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:668169
L. Zebić, "Usporedba ABC i tradicionalne metode obračuna troškova u proizvodnji čokolade", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:668169