prikaz prve stranice dokumenta Usporedba ABC i tradicionalne metode obračuna troškova u proizvodnji čokolade
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Usporedba ABC i tradicionalne metode obračuna troškova u proizvodnji čokolade

Zebić, Lorena
Sveučilište u Zagrebu
Ekonomski fakultet
Katedra za računovodstvo

Citirajte ovaj rad

Zebić, L. (2024). Usporedba ABC i tradicionalne metode obračuna troškova u proizvodnji čokolade (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:668169

Zebić, Lorena. "Usporedba ABC i tradicionalne metode obračuna troškova u proizvodnji čokolade." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:668169

Zebić, Lorena. "Usporedba ABC i tradicionalne metode obračuna troškova u proizvodnji čokolade." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:668169

Zebić, L. (2024). 'Usporedba ABC i tradicionalne metode obračuna troškova u proizvodnji čokolade', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, citirano: 21.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:668169

Zebić L. Usporedba ABC i tradicionalne metode obračuna troškova u proizvodnji čokolade [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet; 2024 [pristupljeno 21.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:668169

L. Zebić, "Usporedba ABC i tradicionalne metode obračuna troškova u proizvodnji čokolade", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:668169

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.