diplomski rad
Održavanje sigurnosti i očuvanje kvalitete hrane prilikom distribucije u opskrbnom lancu

Antonija Brkić (2015)
Sveučilište u Zagrebu
Ekonomski fakultet
Citirajte ovaj rad...

Brkić, A. (2015). Održavanje sigurnosti i očuvanje kvalitete hrane prilikom distribucije u opskrbnom lancu (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:236299

Brkić, Antonija. "Održavanje sigurnosti i očuvanje kvalitete hrane prilikom distribucije u opskrbnom lancu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:236299

Brkić, Antonija. "Održavanje sigurnosti i očuvanje kvalitete hrane prilikom distribucije u opskrbnom lancu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:236299

Brkić, A. (2015). 'Održavanje sigurnosti i očuvanje kvalitete hrane prilikom distribucije u opskrbnom lancu', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, citirano: 18.06.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:236299

Brkić A. Održavanje sigurnosti i očuvanje kvalitete hrane prilikom distribucije u opskrbnom lancu [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet; 2015 [pristupljeno 18.06.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:236299

A. Brkić, "Održavanje sigurnosti i očuvanje kvalitete hrane prilikom distribucije u opskrbnom lancu", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:236299