Sveučilište u Zagrebu Ekonomski fakultet Katedra za turizam
Citirajte ovaj rad
Višošević, T. (2020). Mogućnosti razvoja gastronomskog turizma u svijetu s posebnim osvrtom na Hrvatsku (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:179178
Višošević, Tomislav. "Mogućnosti razvoja gastronomskog turizma u svijetu s posebnim osvrtom na Hrvatsku." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:179178
Višošević, Tomislav. "Mogućnosti razvoja gastronomskog turizma u svijetu s posebnim osvrtom na Hrvatsku." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:179178
Višošević, T. (2020). 'Mogućnosti razvoja gastronomskog turizma u svijetu s posebnim osvrtom na Hrvatsku', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, citirano: 06.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:179178
Višošević T. Mogućnosti razvoja gastronomskog turizma u svijetu s posebnim osvrtom na Hrvatsku [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet; 2020 [pristupljeno 06.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:179178
T. Višošević, "Mogućnosti razvoja gastronomskog turizma u svijetu s posebnim osvrtom na Hrvatsku", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:179178