prikaz prve stranice dokumenta ULOGA PERCEPCIJE POTROŠAČA U FORMIRANJU PONUDE MALIH PODUZETNIKA U OKVIRU PREHRAMBENE INDUSTRIJE NA PRIMJERU STUDENTSKIH MENZI
Pristup korisnicima matične ustanove
specijalistički diplomski stručni
ULOGA PERCEPCIJE POTROŠAČA U FORMIRANJU PONUDE MALIH PODUZETNIKA U OKVIRU PREHRAMBENE INDUSTRIJE NA PRIMJERU STUDENTSKIH MENZI

Legradi, Ivan
Sveučilište u Zagrebu
Ekonomski fakultet

Citirajte ovaj rad

Legradi, I. (2020). ULOGA PERCEPCIJE POTROŠAČA U FORMIRANJU PONUDE MALIH PODUZETNIKA U OKVIRU PREHRAMBENE INDUSTRIJE NA PRIMJERU STUDENTSKIH MENZI (Specijalistički diplomski stručni). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:733275

Legradi, Ivan. "ULOGA PERCEPCIJE POTROŠAČA U FORMIRANJU PONUDE MALIH PODUZETNIKA U OKVIRU PREHRAMBENE INDUSTRIJE NA PRIMJERU STUDENTSKIH MENZI." Specijalistički diplomski stručni, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:733275

Legradi, Ivan. "ULOGA PERCEPCIJE POTROŠAČA U FORMIRANJU PONUDE MALIH PODUZETNIKA U OKVIRU PREHRAMBENE INDUSTRIJE NA PRIMJERU STUDENTSKIH MENZI." Specijalistički diplomski stručni, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:733275

Legradi, I. (2020). 'ULOGA PERCEPCIJE POTROŠAČA U FORMIRANJU PONUDE MALIH PODUZETNIKA U OKVIRU PREHRAMBENE INDUSTRIJE NA PRIMJERU STUDENTSKIH MENZI', Specijalistički diplomski stručni, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, citirano: 03.08.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:733275

Legradi I. ULOGA PERCEPCIJE POTROŠAČA U FORMIRANJU PONUDE MALIH PODUZETNIKA U OKVIRU PREHRAMBENE INDUSTRIJE NA PRIMJERU STUDENTSKIH MENZI [Specijalistički diplomski stručni]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet; 2020 [pristupljeno 03.08.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:733275

I. Legradi, "ULOGA PERCEPCIJE POTROŠAČA U FORMIRANJU PONUDE MALIH PODUZETNIKA U OKVIRU PREHRAMBENE INDUSTRIJE NA PRIMJERU STUDENTSKIH MENZI", Specijalistički diplomski stručni, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:733275

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.