Sveučilište u Zagrebu Ekonomski fakultet Katedra za računovodstvo
Citirajte ovaj rad
Džaja, L. (2021). RAČUNOVODSTVENO-POREZNI ASPEKTI POSLOVANJA UGOSTITELJSKIH OBJEKATA (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:670675
Džaja, Luka. "RAČUNOVODSTVENO-POREZNI ASPEKTI POSLOVANJA UGOSTITELJSKIH OBJEKATA." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:670675
Džaja, Luka. "RAČUNOVODSTVENO-POREZNI ASPEKTI POSLOVANJA UGOSTITELJSKIH OBJEKATA." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:670675
Džaja, L. (2021). 'RAČUNOVODSTVENO-POREZNI ASPEKTI POSLOVANJA UGOSTITELJSKIH OBJEKATA', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, citirano: 17.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:670675
Džaja L. RAČUNOVODSTVENO-POREZNI ASPEKTI POSLOVANJA UGOSTITELJSKIH OBJEKATA [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet; 2021 [pristupljeno 17.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:670675
L. Džaja, "RAČUNOVODSTVENO-POREZNI ASPEKTI POSLOVANJA UGOSTITELJSKIH OBJEKATA", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:670675