Sveučilište u Zagrebu Ekonomski fakultet Katedra za računovodstvo
Citirajte ovaj rad
Dokupil, A. (2015). Specifičnosti financijskog izvještavanja poduzeća u konditorskoj industriji (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:580954
Dokupil, Antonija. "Specifičnosti financijskog izvještavanja poduzeća u konditorskoj industriji." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:580954
Dokupil, Antonija. "Specifičnosti financijskog izvještavanja poduzeća u konditorskoj industriji." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:580954
Dokupil, A. (2015). 'Specifičnosti financijskog izvještavanja poduzeća u konditorskoj industriji', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, citirano: 16.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:580954
Dokupil A. Specifičnosti financijskog izvještavanja poduzeća u konditorskoj industriji [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet; 2015 [pristupljeno 16.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:580954
A. Dokupil, "Specifičnosti financijskog izvještavanja poduzeća u konditorskoj industriji", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:580954