Golešić, M. (2022). Specifičnosti računovodstva djelatnosti pružanja usluge smještaja pripreme i usluživanja hrane (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:272575
Golešić, Magdalena. "Specifičnosti računovodstva djelatnosti pružanja usluge smještaja pripreme i usluživanja hrane." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:272575
Golešić, Magdalena. "Specifičnosti računovodstva djelatnosti pružanja usluge smještaja pripreme i usluživanja hrane." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:272575
Golešić, M. (2022). 'Specifičnosti računovodstva djelatnosti pružanja usluge smještaja pripreme i usluživanja hrane', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, citirano: 07.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:272575
Golešić M. Specifičnosti računovodstva djelatnosti pružanja usluge smještaja pripreme i usluživanja hrane [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet; 2022 [pristupljeno 07.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:272575
M. Golešić, "Specifičnosti računovodstva djelatnosti pružanja usluge smještaja pripreme i usluživanja hrane", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:272575