Sveučilište u Zagrebu Ekonomski fakultet Katedra za trgovinu i međunarodno poslovanje
Citirajte ovaj rad
Gašpar, V. (2015). Mogućnosti primjene Kraljićevog modela u poslovanju restorana (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:097196
Gašpar, Valentina. "Mogućnosti primjene Kraljićevog modela u poslovanju restorana." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:097196
Gašpar, Valentina. "Mogućnosti primjene Kraljićevog modela u poslovanju restorana." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:097196
Gašpar, V. (2015). 'Mogućnosti primjene Kraljićevog modela u poslovanju restorana', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, citirano: 27.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:097196
Gašpar V. Mogućnosti primjene Kraljićevog modela u poslovanju restorana [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet; 2015 [pristupljeno 27.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:097196
V. Gašpar, "Mogućnosti primjene Kraljićevog modela u poslovanju restorana", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:097196