Sveučilište u Zagrebu Ekonomski fakultet Katedra za trgovinu i međunarodno poslovanje
Citirajte ovaj rad
Lacović, K. (2015). Upravljanje ljudskim resursima na primjeru poduzeća prehrambene industrije (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:569389
Lacović, Karlo. "Upravljanje ljudskim resursima na primjeru poduzeća prehrambene industrije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:569389
Lacović, Karlo. "Upravljanje ljudskim resursima na primjeru poduzeća prehrambene industrije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:569389
Lacović, K. (2015). 'Upravljanje ljudskim resursima na primjeru poduzeća prehrambene industrije', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, citirano: 05.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:569389
Lacović K. Upravljanje ljudskim resursima na primjeru poduzeća prehrambene industrije [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet; 2015 [pristupljeno 05.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:569389
K. Lacović, "Upravljanje ljudskim resursima na primjeru poduzeća prehrambene industrije", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:569389