Borovac, T. (2024). Razvoj sustava kvalitete na primjeru prehrambene industrije (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:387329
Borovac, Toni. "Razvoj sustava kvalitete na primjeru prehrambene industrije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:387329
Borovac, Toni. "Razvoj sustava kvalitete na primjeru prehrambene industrije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:387329
Borovac, T. (2024). 'Razvoj sustava kvalitete na primjeru prehrambene industrije', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, citirano: 18.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:387329
Borovac T. Razvoj sustava kvalitete na primjeru prehrambene industrije [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet; 2024 [pristupljeno 18.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:387329
T. Borovac, "Razvoj sustava kvalitete na primjeru prehrambene industrije", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:387329