prikaz prve stranice dokumenta Upravljanje elementima marketinškog miksa na primjeru turističke destinacije Daruvar-Papuk
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Upravljanje elementima marketinškog miksa na primjeru turističke destinacije Daruvar-Papuk

Anđal, Željka
Sveučilište u Zagrebu
Ekonomski fakultet

Citirajte ovaj rad

Anđal, Ž. (2015). Upravljanje elementima marketinškog miksa na primjeru turističke destinacije Daruvar-Papuk (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:021715

Anđal, Željka. "Upravljanje elementima marketinškog miksa na primjeru turističke destinacije Daruvar-Papuk." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:021715

Anđal, Željka. "Upravljanje elementima marketinškog miksa na primjeru turističke destinacije Daruvar-Papuk." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:021715

Anđal, Ž. (2015). 'Upravljanje elementima marketinškog miksa na primjeru turističke destinacije Daruvar-Papuk', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, citirano: 20.10.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:021715

Anđal Ž. Upravljanje elementima marketinškog miksa na primjeru turističke destinacije Daruvar-Papuk [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet; 2015 [pristupljeno 20.10.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:021715

Ž. Anđal, "Upravljanje elementima marketinškog miksa na primjeru turističke destinacije Daruvar-Papuk", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:021715

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.