Bužan, S. (2016). Komparativna analiza kriznih strategija odabranih poduzeća prehrambene industrije u Republici Hrvatskoj (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:623789
Bužan, Stela. "Komparativna analiza kriznih strategija odabranih poduzeća prehrambene industrije u Republici Hrvatskoj." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:623789
Bužan, Stela. "Komparativna analiza kriznih strategija odabranih poduzeća prehrambene industrije u Republici Hrvatskoj." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:623789
Bužan, S. (2016). 'Komparativna analiza kriznih strategija odabranih poduzeća prehrambene industrije u Republici Hrvatskoj', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, citirano: 16.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:623789
Bužan S. Komparativna analiza kriznih strategija odabranih poduzeća prehrambene industrije u Republici Hrvatskoj [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet; 2016 [pristupljeno 16.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:623789
S. Bužan, "Komparativna analiza kriznih strategija odabranih poduzeća prehrambene industrije u Republici Hrvatskoj", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:623789