završni rad
Mogućnosti primjene Kraljićevog modela u poslovanju restorana

Valentina Gašpar (2015)
Sveučilište u Zagrebu
Ekonomski fakultet
Katedra za trgovinu i međunarodno poslovanje
Citirajte ovaj rad

Gašpar, V. (2015). Mogućnosti primjene Kraljićevog modela u poslovanju restorana (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:097196

Gašpar, Valentina. "Mogućnosti primjene Kraljićevog modela u poslovanju restorana." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:097196

Gašpar, Valentina. "Mogućnosti primjene Kraljićevog modela u poslovanju restorana." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:097196

Gašpar, V. (2015). 'Mogućnosti primjene Kraljićevog modela u poslovanju restorana', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, citirano: 24.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:097196

Gašpar V. Mogućnosti primjene Kraljićevog modela u poslovanju restorana [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet; 2015 [pristupljeno 24.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:097196

V. Gašpar, "Mogućnosti primjene Kraljićevog modela u poslovanju restorana", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:097196