Sveučilište u Zagrebu Ekonomski fakultet Katedra za trgovinu i međunarodno poslovanje
Citirajte ovaj rad
Kreber, F. (2024). Strategije upravljanja kvalitetom i njihov utjecaj na poslovne rezultate u prehrambenoj industriji (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:223338
Kreber, Filip. "Strategije upravljanja kvalitetom i njihov utjecaj na poslovne rezultate u prehrambenoj industriji." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:223338
Kreber, Filip. "Strategije upravljanja kvalitetom i njihov utjecaj na poslovne rezultate u prehrambenoj industriji." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:223338
Kreber, F. (2024). 'Strategije upravljanja kvalitetom i njihov utjecaj na poslovne rezultate u prehrambenoj industriji', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, citirano: 30.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:223338
Kreber F. Strategije upravljanja kvalitetom i njihov utjecaj na poslovne rezultate u prehrambenoj industriji [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet; 2024 [pristupljeno 30.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:223338
F. Kreber, "Strategije upravljanja kvalitetom i njihov utjecaj na poslovne rezultate u prehrambenoj industriji", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:223338